Zonnesystemen
Zonnepanelen
Omvormers
Montagesystemen
Groepenkasten
Bekabeling
Garanties
Zo werkt het
Stappenplan
BTW terugvragen
Financiering
Subsidies - zakelijk
Ons verhaal
Wie zijn wij?
Waarom Pure Power Solar?
Referenties
Veelgestelde vragen
Zonnesysteem
Voordelen
Financiƫn
Garanties
Installatie
Contact

Montagesystemen

Voor onze eigen installaties werken wij meestal met de montagematerialen van specialist Van der Valk Solar Systems.  
Deze systemen kunnen worden toegepast op zowel platte als schuine daken en ook in het vrije veld. 

Platdak
Op platte daken plaatsen we de zonnepanelen op een onderconstructie, die ervoor zorgt dat de zonnepanelen in de gewenste hellingshoek komen te liggen. Daarbij proberen we de zonnepanelen zo goed mogelijk op het zuiden te richten. Tussen de rijen houden we voldoende ruimte zodat de schaduw van de voorste rijen niet op de rijen erachter komt. We kunnen de zonnepanelen ook in een zogenaamde oost-west opstelling plaatsen, wat de mogelijk biedt om het gehele dakvlak te benutten. De opbrengsten per paneel zijn dan iets lager dan op zuid, maar de opbrengsten van het dak per vierkante meter zijn een stuk hoger.

Schuin dak
Schuine daken zijn er in allerlei soorten en maten en met verschillende soorten dakbedekking. We zullen dus eerst kijken om wat voor dak het gaat zodat we de juiste montagematerialen kunnen bepalen. Bij het grootste deel van de daken kunnen de montagerails aan de dakconstructie worden geschroefd . Deze methode heeft onze voorkeur boven de gehaakte montagemethode.
Op schuine daken zijn de zonnepanelen meestal zichtbaar en speelt het esthetische aspect vaak een rol. Daarom gebruiken we bij zwarte zonnepanelen ook zwarte klemmen en zwarte einddoppen.

Vrij Veld
Opstellingen in het vrije veld (o.a. tuin, weiland) zijn maatwerk. Het ontwerp is afhankelijk van de ligging, de ondergrond en jouw specifieke wensen. Er kan gewerkt worden met een combinatie van bestaande schansen maar we kunnen ook een volledig op maat gemaakte constructie ontwerpen en laten vervaardigen. Wij denken graag met je mee!