Zonnesystemen
Zonnepanelen
Omvormers
Montagesystemen
Groepenkasten
Bekabeling
Garanties
Zo werkt het
Stappenplan
BTW terugvragen
Financiering
Subsidies - zakelijk
Ons verhaal
Wie zijn wij?
Waarom Pure Power Solar?
Referenties
Veelgestelde vragen
Zonnesysteem
Voordelen
Financiën
Garanties
Installatie
Contact

Zo werkt het

Bekijk hieronder het stappenplan.

Stap 1 Advies

We bekijken of je dak geschikt is en hoeveel panelen we kunnen plaatsen voor een optimaal rendement. Daarbij houden we niet alleen rekening met je huidige energieverbruik maar ook met je toekomstplannen op dit gebied. Ook beoordelen we of er aanpassingen nodig zijn in de groepenkast. 
Telefonisch advies of liever een bezoek aan huis, laat het ons weten!

Stap 2 Offerte

De conclusies van het adviesgesprek werken we uit in een offerte zodat je daarmee alle opbrengsten en kosten op een rijtje hebt. Voor de opbrengstberekening maken wij gebruik van de PV GIS data  van de Europese commissie. 

Als je nog vragen hebt, twijfelt over de aangeboden materialen of aanvullende wensen hebt, bel of mail ons gewoon! We denken graag met je mee.

Stap 3 Installatie

Onze installateurs plaatsen vakkundig en veilig de door jouw gekozen zonnepanelen en omvormer(s). Wij zorgen ervoor dat de installatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd en afgewerkt. Bij particuliere systemen lukt het meestal om de werkzaamheden binnen een dag af te ronden. Bij grotere systemen en bij extra werk (denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van de meterkast) hebben we wat meer tijd nodig. 
De installateur legt uit hoe het systeem werkt en hoe je de opbrengst kan zien via een app op je telefoon of tablet.  

Zodra de installatie is opgeleverd meldt je je aan bij energieleveren.nl zodat de netbeheerder en je leverancier weten dat je zelf energie opwekt (wij kunnen dit ook voor je doen). 
Je leverancier zal een vergoeding aan je betalen voor de energie die je teruglevert aan het net.  Loopt je contract met je energieleverancier (bijna) af, vergelijk dan bij het afsluiten van een nieuw contract dan ook zeker de hoogte van de terugleververgoeding die de diverse leveranciers bieden.

Stap 4 De zon gaat voor je aan de slag 

De installatie draait en de eerste groene kilowatturen worden opgewekt. 

Als particulier kun je nu al direct een deel van je investering terugkrijgen door BTW terug te vragen bij de Belastingdienst. Met jouw toestemming kunnen wij dit helemaal voor je regelen. Bij bedrijven bekijken we of er subsidiemogelijkheden zijn. 

Uiteraard staan we ook na installatie voor je klaar als je vragen hebt of als er zich onverwacht een probleem voordoet.