Zonnesystemen
Zonnepanelen
Omvormers
Montagesystemen
Groepenkasten
Bekabeling
Garanties
Zo werkt het
Stappenplan
BTW terugvragen
Financiering
Subsidies - zakelijk
Ons verhaal
Wie zijn wij?
Waarom Pure Power Solar?
Referenties
Veelgestelde vragen
Zonnesysteem
Voordelen
Financiën
Garanties
Installatie
Contact

Zonnepanelen

Onze vaste merken voor de modules zijn Ja Solar en Trina Solar. Beide zijn Tier 1 fabrikanten (classificatie van BloombergNEF). Deze fabrikanten en hun producten zijn van de hoogste kwaliteit, de financiële positie is sterk en er wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en productverbeteringen. 

Af en toe komt het voor dat bovengenoemde panelen door grote vraag niet tijdig leverbaar zijn. In dat geval wijken we uit naar gelijkwaardige alternatieven zoals LG Electronics, Astronergy of LONGi Solar.

Ons aanbod:

 Zwarte achtergrondfolie (full black)

Toepassing: Vanwege esthetiek meestal bij schuine daken of vrij veld
Merken: JA Solar, LONGi, LG
Vermogens: Vanaf 360 Wattpiek

Witte achtergrondfolie

Toepassing: Platte daken
Merken: Trina Solar, Astronergy
Vermogens: Vanaf 375 Wp

De trend in de markt is dat de zonnecellen steeds groter worden waardoor ook de opbrengst en de afmetingen van de panelen toenemen. Op dit moment gebruiken we de grotere modules vooral als er veel ruimte beschikbaar is bijvoorbeeld op bedrijfsdaken of bij vrij veld systemen.  

De aankoop en installatie van zonnepanelen is maatwerk. Bovenstaande uitleg geeft daarom alleen de meest voorkomende merken en vermogens weer. We zullen altijd bekijken wat er in jouw situatie het best past. We letten hierbij op de gewenste opbrengst, beschikbare ruimte, mogelijk schaduwverlies, budget, je voorkeur wat betreft kleur van de panelen en overige specifieke wensen.